Diari Més

L'espectacle Evolució Involució d'Al Trot Teatre, al festival Eclèctic

El grup escènic de La Muntanyeta actuarà el dimecres a les 17:30h al Teatre Metropol

L'espectacle Evolució Involució d'Al Trot Teatre, al festival Eclèctic

L'espectacle Evolució Involució d'Al Trot Teatre, al festival EclècticMarta Olivé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Trot Teatre, el grup escènic del centre ocupacional Gresol de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC), participarà el Festival Eclèctic de Tarragona amb l’espectacle Evolució Involució.

Des de la prehistòria, la història de les persones amb discapacitat ha estat una veritable odissea: segons cada època, hem viscut des de la normalització fins a l’extermini o l’estigmatització social. Amb el seu espectacle, Al Trot Teatre repassa aquesta història. L’actuació tindrà lloc dimecres 27 d’abril a les 17:30 hores al Teatre Metropol, amb entrada lliure.

Al Trot Teatre està format per set joves amb paràlisi cerebral i nou monitors. Com explica Manel Maigi, un dels impulsors d’aquest grup escènic, «volem ser un grup més de teatre amateur, sense que es tingui en compte si hi participen persones amb discapacitat o no, ja que entre tots formem un equip».

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral, i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris.

tracking