Diari Més

El 77% dels paradistes actuals es traslladaran al nou Mercat Central

Les parades que han quedat vacants es trauran a concurs públic per a la seva concessió

Imatge d'arxiu dels voltants del Mercat Central a finals del gener passat.

Fins a 46 paradistes signen en contra dels horaris nous del Mercat CentralCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 77% de les parades actuals del Mercat Central es traslladaran a les noves concessions del Mercat, així ho ha manifestat la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, en una roda de premsa celebrada aquest matí.

L’Ajuntament ha rebut 47 sol·licituds de venedors i la distribució per modalitats de venda són 20 punts de genèrics de carn, com ara carnisseries, xarcuteries, pollastreries i precuinats, 11 punts de venda de peix i marisc, 9 de fruita i verdura i 7 punts de pesca salada, fleca, bar i fruits secs.

El termini per demanar el trasllat de parades es va obrir el 7 d’abril i va finalitzar el passat dissabte, 23 d’abril.Ara Espimsa estudiarà la documentació que ha presentat cada concessionari i després procedirà a la distribució dels diferents punts de venda en el nou Mercat Central, per tal de que cada establiment iniciï les seves obres. Les parades que han quedat vacants es trauran a concurs públic per a la seva concessió. La previsió és que el Mercat obri al públic entre Santa Tecla i el mes d’octubre.

La consellera, Elvira Ferrando, ha valorat molt positivament el nombre d’establiments que volen continuar en el nou mercat que són 47, dels 61 que hi ha actualment, el que representa el 77% dels paradistes i ha afirmat que «el nou mercat serà un espai modern i adequat als hàbits, horaris i tendències actuals; serà un punt d’atracció del centre comercial de la ciutat amb un bons accessos i uns serveis de qualitat».

El Mercat del Fòrum no es traslladarà d'ubicació

Arrel de les notícies i comentaris que s’han publicat aquest cap de setmana per mitjans digitals, la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha desmentit rotundament que el mercat del Fòrum es traslladi d’ubicació, «en cap moment s’ha plantejat el seu trasllat», ha afirmat.

tracking