Diari Més

Turisme

Dos creuers fan parada a Tarragona aquest cap de setmana

Les dues escales agruparan prop de 600 turistes

El primer creuer de la temporada amarra a Tarragona

El primer creuer de la temporada amarra a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que el 'Saga Pearl II' inaugurés la temporada de creuers del Port de Tarragona la setmanapassada, prop de 600 nouscreueristesvisitaran la ciutat i els seus voltants aquest cap de setmana. I és que dos creuersamarren al Port tarragoní entre dissabte i diumenge. El primer del cap de setmana, i segon de la temporada, arriba aquest dissabte a les 9 del matí. És anomenat 'Wind Star', de la companyia 'WindStar', i porta a bord 150 passatgers, la majoria nord-americans. Aquest creuer prové d'Eivissa, i els turistes podran visitar el centre de la ciutat, Montblanc i Poblet, a més d'una bodega de vins del territori. A les 10 de la nit el vaixell abandonarà el Port de Tarragona, dirigint-se cap a Barcelona.

El segon creuer arribarà diumenge 24 d'abril, just l'endemà de Sant Jordi. Anomenat 'Berlin', i de la companyia 'Columbia Cruise Services', porta a bord 412 turistes de nacionalitat alemanya. En aquest cas, el vaixell prové de Sete, i salparà diumenge a les 6 de la tarda cap a Saint-Tropez.

Doblant les xifres

Tarragona Cruise Port Cosa Dauradaes consolida com una destinacióimportantde destí de creuers a nivell internacional al Mediterrani. Per aquest 2016 les previsions són de rebre 22 creuers, el doble de vaixells que l’any passat van atracar a les instal·lacions del Port.

tracking