Diari Més

Societat

Una iniciativa tarragonina organitza el primer concurs estatal de models XL

L'últim càsting tindrà lloc a Tarragona el proper 28 d'abril

Una productora tarragonina organitza el primer concurs de models XL

Una productora tarragonina organitza el primer concurs de models XLModelosXL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

‘Modelos XL’ ésl’únic concurs de models de mida gran o ‘curve’ que es realitza per tot el territori espanyol. L’organitzadora d’esdeveniments que ha creat el certamen, que és tarragonina,porta el seu darrer càsting de la temporada a Tarragona el 28 d'abril. Aquesta és la primera edició del concurs, que va donar el tret de sortida el passat mes de maig amb el primer càsting a Barcelona, i que ha estatorganitzatpels tarragoninsXavier Bové, com a director del certamen, Juanjo Gago, com a responsable de fotografia i Pep Martí, com a responable de comunicació. «És un concurs de models amb una forta càrrega social per reivindicar la dona real i fugir dels estereotips que sovint afecten aquest sector de la moda», assegura Pep Martí. I és que l’objectiu principal de la competició és donar oportunitats a totes les noies que volen ser models però que tenen unes mides que el món de la moda ‘convencional’ desestima. ‘Modelos XL’ està obert a les noies a partir de 16 anys amb una mida 42 o superior. «Tot i que la mida és molt relativa», explica el mateix Martí, «perquè l’alçada o la forma del cos també la condicionen». El que més destaquen, però, és que «volem que aquest tema deixi de ser tabú. Una noia amb corbes també pot ser model, i volem reivindicar aquesta idea».

Al llarg del 2015 i del que portem de 2016, 'Modelos XL' ha realitzat un càsting per mes a diverses ciutats de tot l’estat. El recorregut ha passat per Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Coruña, Granada, Zaragoza, San Sebastián, Múrcia, Valladolid i Gijón, i finalitza a Tarragona el dijous 28. De cada càsting el jurat selecciona una mitjana de 30 noies, que posteriorment han de superar una votació popular a través de la pàgina web www.modelosxl.com. La guanyadora de cada ciutat passa a la final, que tindrà lloc el 9 de juliol al Palau de Congressos de Barcelona. En aquesta final, però, també hi participaran 12 noies més que seleccionarà l’agència oficial Francina Models, una de les primeres de l’estat espanyol que va incorporar una secció de noies amb corbes.

L’últim càsting El càsting de Tarragona tindrà lloc a l’hotel SB Ciutat de Tarragona dijous 28, i l’horari serà de 12h a 14h i de 18h a 20h. Per a participar-hi no cal inscriure’s prèviament. Totes les noies que desitgin començar al món de la moda poden apropar-se en qualsevol moment del dia a les instal·lacions. Per a més informació es pot visitar la pàgina de Facebook de l'esdeveniment:https://www.facebook.com/events/1268545093171972/

Una productora tarragonina organitza el primer concurs de models XL

Una productora tarragonina organitza el primer concurs de models XLModelosXL

tracking