Diari Més

Comerç

La Via T impulsa una campanya de primavera que sortejarà premis a Tarragona

‘Les 1000 i 1’ començarà el pròxim dilluns i s’allargarà fins al 20 de maig per fidelitzar els clients

Judit Sentís, Elvira Ferrando, Sonia Mateo i Rafa Segarra, ahir al matí.

La Via T impulsa una campanya de primavera que sortejarà premisCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Via T ha organitzat una campanya de primavera per a la fidelització de clients sota el lema Les 1000 i 1. Aquesta donarà el tret de sortida el pròxim dilluns, 25 d’abril, i s’allargarà fins al 20 de maig. La peculiaritat d’aquesta campanya és que es repartiran 1.000 euros, mitjançant tres premis, en vals de descompte per als establiments adherits. Fins a una cinquantena de botigues formen part de la proposta comercial del pròxim mes.

La dinamitzadora de la Via T, Judit Sentís, va explicar que «volem moure les vendes del mes de maig i poder fidelitzar el nostre públic». Els vals es repartiran als cinquanta establiments «en funció de la compra se’n donaran més o menys i també segons els criteris de cada botiguer», detallava.

La Via T compta amb 5.000 butlletes que es repartiran entre els establiments adherits. Mitjançant un sorteig es podrà guanyar un primer premi de 500 euros, el segon de 300 euros o el tercer de 200 euros. Els premis només es podran canviar en els establiments que participin en la campanya, els quals sortiran indicats en el revers de la butlleta amb l’adreça o sector.

El sorteig dels guanyadors serà el 24 de maig i els noms dels guanyadors seran publicats el mateix dia a la web i les xarxes socials de la Via T. La vicepresidenta de la Via T, Sonia Mateo, va destacar que «és una campanya senzilla, però que esperem que sigui ben rebuda».

Les 1000 i 1 també compta amb la participació de Fundació Agrupa, qui ha proporcionat les urnes a través de les quals es guardaran les butlletes del concurs.

tracking