Diari Més

Jocs Mediterranis

Blanco: «L'Anella Mediterrània està assegurada encara que hi ha solucions alternatives»

El president del Comitè Olímpic Espanyol considera que Tarragona ha de ser el gran referent dels Jocs Mediterranis

Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol.

Blanco: «L'Anella Mediterrània està assegurada encara que hi ha solucions alternatives»EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha considerat que Tarragona ha de ser el gran referent dels Jocs Mediterranis després que aculli l'edició de l'any que ve i va explicar que els detalls que falten per ultimar es faran«en un termini immediat».

«Falten per ultimar una sèrie de coses que s'han de tancar en el termini immediat, que és ja, d'aquí a dues setmanes. Si el gran referent dels Jocs Mediterranis fins ara ha estat Almeria, després de Tarragona han de seguir sent Almeria i Tarragona. S'està treballant molt i confio plenament que farem uns grans Jocs», ha afirmat.

Blanco va explicar que a data d'avui«falten per tancar dues instal·lacions, la piscina i el pavelló», i que «estan assegurats»encara que «hi ha solucions alternatives». «Està assegurat i per això estic tan tranquil», ha afegit.

«Hem tingut la visita del Comitè Executiu dels Jocs, que s'ha anat francament impressionat de com s'estan preparant els jocs i els plantejaments de l'organització», ha recordat Blanco que avui farà una nova visita a Tarragona, on se celebraran els pròxims Jocs Mediterranis entre el 30 de juny i el 9 de juliol del 2017

tracking