Diari Més

Educació

Lorena Chesa guanya el 38è Premi Dow

La jove enginyera química ja forma part de la plantilla de l'empresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa química Dow Chemical Iberica, que compta amb una planta a Tarragona, ha atorgat el 38è Premi DOW 'Teach, learn and work', un dels més prestigiosos d'enginyeria química del territori. L'afortunada d'aquesta edició ha estat Lorena Chesa, una jove titulada en enginyeria química que va cursar els seus estudis a la UniversitatRovira i Virgili. El màster també l'ha realitzat a la mateixa universitat, i és que el guardó valora els mèrits acadèmics i humans, així com els projectes professionals i d’investigació dels alumnes que acaben els estudis superiors d’Enginyeria Química a la URV.

L’acte d'entrega de premis, que ha comptat amb la presència d'autoritats de la zona, personalitats de l'empresa DOW i de la URV, ha estat presidit pel Conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané.

Oportunitat laboral

Des del 2013, la dotació del Premi Dow s’ha convertit en una oportunitat laboral real. En aquest sentit, el guanyador rep una oferta de feina relacionada amb l’enginyeria química dins del marc geogràfic de Dow EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica). En aquest context, el Premi Dow 2016 està dotat amb una posició laboral a la planta de Poliglicols a Dow Tarragona i amb una placa commemorativa. En aquesta edició, però, la jove guanyadora ja fa unes setmanes que es va incorporar a la plantilla de DOW Chemical Iberica.

Lorena Chesa guanya el 38è Premi Dow

Lorena Chesa guanya el 38è Premi DowCristina Aguilar

tracking