Diari Més

Política

L'oposició en bloc en contra que el cap de gabinet de l'alcalde exerceixi de gerent de Tarragona Ràdio

Denuncien que la doble tasca de Josep M. Bonet atemptaria contra la independència de Tarragona Ràdio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Tarragona es mostren contraris a que Josep M. Bonet, cap del gabinet d’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona, compagini aquesta tasca amb la de gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació. Bonet venia ocupant el càrrec de gerent de l’EMMCT des de l’any 2007 i el passat mes d’octubre, davant la renúncia de Gustavo Cuadrado, va passar a assumir també les funcions de cap de gabinet d’alcaldia. Ara Josep M. Bonet demana autorització a l’Ajuntament de Tarragona per compatibilitzar les dues funcions

Des de l’oposició denuncien que la doble tasca de Bonet atemptaria contra la independència que se li pressuposa a un mitjà públic com Tarragona Ràdio i podria generar un conflicte d’interessos contrari a l’interès públic. Consideren que la persona que actua de mà dreta de l’alcalde Ballesteros no hauria d’exercir de gerent de la ràdio municipal ja que pot generar ingerències en els continguts de l’emissora pública. Expliquen també que l’equip de govern justifica aquesta doble funció per un interès públic que no té cap fonament jurídic.

L’autorització per a que Josep M. Bonet pugui compaginar les tasques de gerent de l’EMMCT i de cap de gabinet d’alcaldia es votarà en el plenari d’aquest divendres.

tracking