Diari Més

Civisme

Els pares denuncien la presència de brutícia i orins prop de l'entrada de l'Escola Torreforta

​Una de les mares que va trobar-se les deixalles lamentava que «ho vivim amb impotència»

Denuncien brutícia i orins prop de l'entrada de l'Escola Torreforta

Denuncien brutícia i orins prop de l'entrada de l'Escola TorrefortaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Torreforta ha tornat a patir actes d’incivisme en forma de deixalles i miccions. Una mare que portava ahir el seu fill al centre va sorprendre’s en trobar diverses deixalles prop de l’entrada principal d’aquest. De fet, la veïna va ser la primera a descobrir els atacs incívics ahir i va explicar que «he arribat més aviat que de costum, al voltant de les nou del matí, i m’he volgut posar prop de la font, com faig cada dia, però feia una olor d’orina insuportable». En aquest sentit, destacava que «no eren miccions d’animals, sinó que estic convençuda que, almenys, havien orinat tres persones».

A la vegada, va detallar que «els nens s’han apropat a la tanca de la porta d’entrada i hi hem trobat restes de tot tipus, d’aliments i altres deixalles». A més, a l’altra banda de la reixa hi havia dues bosses de deixalles escampades per terra.

D’altra banda, un altre pare que porta el seu fill al centre va assegurar que, de vegades, es troben restes d’ampolles i llaunes de begudes alcohòliques als voltants de l’escola, a primera hora del matí.

La primera mare que va trobar-se la brutícia va manifestar que «és una vergonya que els nens hagin de trobar-se això quan arriben a l’escola. És perillós per la seva salut i seguretat». De fet, la major part de brutícia estava concentrada davant de la porta per la qual entren els més petits i diversos grups superiors.

Així mateix, la dona va subratllar que «no en tenim prou amb haver de suportar les defecacions dels gossos, que s’acumulen al petit solar d’aquí a la dreta, que ara hem de suportar que la gent orini a les portes de l’escola sense cap conseqüència». D’aquesta manera, el veïnat de Torreforta esperen que el consistori tarragoní posi remei a aquesta situació de «deixadesa». En diverses ocasions, els veïns també han lamentat que el pati infantil s’ompli de gats del carrer.

Pel que fa a l’acumulació de defecacions de gos, cal recordar que l’Ajuntament de Tarragona va demanar a Incasòl que els el cedís per tal de posar fi a aquesta situació de «brutícia continuada». Amb l’esperança d’obtenir una resposta positiva, el consistori va plantejar la possibilitat d’ampliar lleugerament el centre. Aquesta part correspondria al pati.

Denuncien brutícia i orins prop de l'entrada de l'Escola Torreforta

Denuncien brutícia i orins prop de l'entrada de l'Escola TorrefortaCedida

tracking