Diari Més

Societat

Els Premis Dow arriben a la 38a edició

L'acte d'entrega es durà a terme avui dimarts a les instal·lacions de la companyia

Arriba la 38a edició dels Premis Dow

Arriba la 38a edició dels Premis DowCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Premi Dow 'Teach, learn and work'arriba a la 38a edició. El dimarts 19, l'Auditoriumedifici J de la planta de Dow Chemical a la Canonja acollirà l'entrega d'aquests premis. El guardóvalora els mèrits acadèmics i humans, així com els projectes professionals i d’investigació dels alumnes que acaben els estudis superiors d’Enginyeria Química a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV).

L’acte el presidirà el conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané. Heinz Heller, vicepresident executiu i president de Dow Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Índia, pronunciarà la conferència: 'Competitivitat, innovació i economia circular a Dow'.

Oportunitat laboral

Des del 2013, la dotació del Premi Dow s’ha convertit en una oportunitat laboral real. En aquest sentit, el guanyador rep una oferta de feina relacionada amb l’enginyeria química dins del marc geogràfic de Dow EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica). En aquest context, el Premi Dow 2016 està dotat amb una posició laboral a la planta de Poliglicols a Dow Tarragona i amb una placa commemorativa.

Fruit de la col·laboració entre Dow i l’ETSEQ (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química) de la URV, el Premi Dow posa en pràctica aquelles competències i valors, a banda de les estrictament tècniques, que ambdues parts reconeixen importants pel futur personal i professional dels estudiants al llarg de la vida acadèmica: iniciativa, versalitat, lideratge, competència i responsabilitat, comunicació, treball en equip i orientació al client.

tracking