Diari Més

La pantalla de la Tabacalera fa més de quatre mesos que no funciona

Tot i la demora en el temps, l’Ajuntament de Tarragona assegura que està estudiant com reparar la problemàtica, a la vegada que estudien el cost

La pantalla mesura 13,44 per 7,68 metres.

La pantalla de la Tabacalera fa més de quatre mesos que no funcionaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pantalla gegant de la Tabacalera fa més de quatre mesos que no funciona. Aquest element audiovisual de l’Smart Parc Tabacalera ha quedat a l’ombra des de finals d’any. Tot i la demora en el temps, des de l’Ajuntament de Tarragona asseguren que coneixen els fets i que estan estudiant per trobar la millor solució. No obstant això, la principal preocupació per al consistori és trobar la partida per poder costejar la reparació.

La gran pantalla digital està basada en un sistema de tecnologia led, que cobreix part de la façana del Magatzem 1 del nou Espai Tabacalera. Fins al moment, s’ha utilitzat com a mitjà de comunicació ciutadana i de promoció. També ha servit per retransmetre diversos esdeveniments, sobretot esportius. Les empreses interessades a projectar els seus espots també poden contractar el servei. De fet, està formada per una tecnologia que ofereix imatge Full Color que permet projectar imatges nítides a una distància de 15 metres. Aquest fet, però, va provocar queixes entre el veïnat proper, el passat estiu. Veïns dels blocs de pisos del voltant de la Tabacalera van assegurar que la pantalla es quedava encesa durant tota la nit i, això, generava moltes molèsties a l’hora de dormir.

tracking