Diari Més

Oci

Nou concurs d'Instagram dels centres cívics de Tarragona

Amb el tema 'L'aigua i l'esport a Tarragona'

Nou concurs d'Instagram dels centres cívics de Tarragona

Nou concurs d'Instagram dels centres cívics de TarragonaAgustín Capdevielle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, amb la col·laboració de la Comunitat d'Instagramers de Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, convoca la tercera edició del Concurs #CentresCivicsTGN que en aquesta ocasió té com a lema 'L'aigua i l'esport a Tarragona.

El proper dilluns 18 d'abrilcomença el concurs on es podran presentar imatges a la xarxa social Instagram relacionades amb la quotidianitat de l'aigua. Per poder participar caldrà compartir les imatges amb les etiquetes #CentresCivicsTGN, #aiguaTGN2017, #Tarragona2017 i #igersTGN fins a l'11 de maig a les 22 hores.Les persones participants han de ser majors d’edat, tenir un perfil públic a Instagram i ser seguidors dels perfils de @centrescivicsTGN, @igersTGN i @tarragona_2017.

En aquest enllaç podreu accedir a les bases senceres del concurs.

Perfil oficial de Tarragona 2017 a Instagram

Coincidint amb la convocatòria del concurs, els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 estrenen el seu perfil oficial dels Jocs a Instagram. El perfil @tarragona_2017 es convertirà en un nou canal de comunicació 2.0 per informar de l’actualitat dels Jocs a través de les xarxes socials. Aquest perfil se suma als perfils oficials dels Jocs a Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo i Flickr, entre altres.

tracking