Diari Més

Eden Spring retira lots d'aigua intoxicats

De moment hi ha uns 330 afectats amb gastroenteritis, tot i que Salut preveu que la xifra augmentarà en les properes hores

L'empresa d'aigua embotellada Eden Spring Espanya retira lots intoxicats de clients de Tarragona

L'empresa d'aigua embotellada Eden Spring Espanya retira lots intoxicats de clients de TarragonaAgua Eden

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de subministrament d'aigua embotellada Eden Spring Espanya retira 6 lots d'ampolles a Tarragona i Barcelona per intoxicació de l'aigua. El Departament de Salut, a través de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), està investigant elbrot de gastroenteritis. De moment s'assegura que el nombre de persones afectadesésde prop de 330, tot i que tot apunta que s'incrementarà en les properes hores, a mesura que es vagin coneixent més notificacions fetes pels afectats als serveis sanitaris.

La producció d'aquesta aigua, provinent de la deu Font d'Arinsal, d'Andorra, estaria contaminada i com a mesura preventiva, l'empresa retira tots els lots repartits a 925 clients de les dues demarcacions els dies, 7, 8, 11, 12 i 13 d'abril. El total d'ampolles ascendeix fins a les 6.158. A més, l'empresa també procedeix a la higienización de les fonts dels clients afectats, així com a la interrupció de subministrament des d'aquesta deu.

Queixesa les xarxes socials

La plataforma Twitter ha servit a molts dels afectats per comunicar el problema a l'empresa, així com també fer-los arribar les reiterades queixes i demanar-los informació al respecte. Molts d'aquests missatgesfan referència a la desinformació. I és que tot i que l'empresa ha fet un comunicat oficial explicant la retirada dels lots, no ha donatinformacióconcreta sobre quines han estat les bactèries que aquests contenien, les causes de la intoxicació, o com cal que procedeixen els afectats.

tracking