Diari Més

PÀRQUING JAUME I

L'Ajuntament de Tarragona no presenta el 'contra peritatge' de l'aparcament de Jaume I

S'ha complert el termini previst pel jutge sense que el consistori hagi entregat el document que va anunciar que presentaria

L'Ajuntament de Tarragona no presenta el 'contra peritatge' de l'aparcament de Jaume I

L'Ajuntament de Tarragona no presenta el 'contra peritatge' de l'aparcament de Jaume ICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons avança La Vanguardia, l’Ajuntament de Tarragona finalment ha decidit no lliurar el document a través del qual volia presentar un contra peritatge pel polèmic cas de l’aparcament de Jaume I, que finalment ha costat més de trenta milions tot i haver-se adjudicat per 3,9. Les obres del parquingno s'han tancat de manera definitivai l’informe tècnic pericial encarregat pel jutge va detectar nombroses irregularitats, com un increment sense justificació de fins a un 20% en els preus dels contractes ique només es pot justificar el pagament de 11,3 milions amb les factures que actualment estan disponibles.

La portaveu del govern municipal, Begoña Floria, sobre el contingutd’aquest informe, va destacaren el seu momentque no teniaprourigor tècnic i jurídic. A més, el consistori va informar que «les conclusions del perit manifesten desconeixement per la normativa de les administracions públiques».

Floria també va anunciaraleshoresque es presentaria un contra peritatge. Per a presentar-lo hi haviaun termini màxim de tres dies a partir de que el jutge dictés una providència per emplaçar el consistori a lliurar aquest document el passat 21 de març. Finalment el termini ha acabat expirant i no s’ha presentat cap tipus d’informe.

Per altra banda, Veu Ciutadana reclama que no s’hagi produït cap imputació des d’octubre de 2011 i reclama que la policia judicial intervingui per analitzar la comptabilitat de les societats Aparcaments Municipals de Tarragona SA (AMT), l’empresa Sistemes Alem SL i també la comptabilitat de l’encarregada de construir l’aparcament, la UTE Jaume I.

tracking