Diari Més

Urbanisme

Tarragona Centre presenta una moció per redefinir la urbanització de la plaça Corsini

Els veïns volen que algun grup municipal assumeixi la moció, per tal que sigui presentada al Ple del dia 22

L'Associació de Veïns Tarragona Centre presenta una moció per la redefinició de la urbanització de la plaça Corsini

L'Associació de Veïns Tarragona Centre presenta una moció per la redefinició de la urbanització de la plaça CorsiniRoser Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns Tarragona Centre ha registrat, a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana del consistori,una mocióperquè siguipresentadaal Plenari el proper dia 22 d’abril.Aquesta moció té per objectiu que la urbanització de la Plaça Corsini i entorn, tot respectant la tornada del mercadet ambulant, tingui un ús polivalent i un entorn més amable pels veïns i pels visitants. En concret, els veïns proposenla instal·lació d’un petit parc infantil,la instal·lació d’elements que permetessin dotar l’espai d’ombrai la instal·lació de dibuixos al terra que afavoreixin el joc infantil. Segons l'associació, aquests elements dinamitzarien la zona i afavoririen el comerç, tant el del mercat i el del mercadet ambulant, com el comerç de l’entorn.

Els veïns tambéproposenque tant els dibuixos al terra com al parc infantil tinguin com a fil conductor els elements del Seguici de Tarragona.

tracking