Diari Més

Jocs Mediterranis

L'Assemblea del CT Tarragona valorarà si acull els Jocs del 2017

La Junta Directiva vol saber si els pagaran les remodelacions i el cost de tancar pels socis

L'Assemblea del CT Tarragona valorarà si acull els Jocs del 2017

L'Assemblea del CT Tarragona valorarà si acull els Jocs del 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs Mediterranis podrien haver de buscar-se unes altres instal·lacions per desenvolupar les competicions de tennis. Això es produirà si, finalment, el Club Tennis Tarragona decideix no formar part del projecte, una possibilitat que no està gens descartada i que es debatrà en la pròxima assemblea de socis, que se celebrarà el 29 d’abril.

Un dels punts de l’esmentada assemblea contempla el fet de no acollir les competicions de tennis el 2017 si els Jocs Mediterranis no paguen una partida que ja han demanat des del club, però que no han volgu desvetllar. Carles Ferrer, president del Club Tennis Tarragona, explica en declaracions a aquest diari que «hem realitzat diverses adequacions a les pistes de tennis perquè creiem que era el més adient per poder acollir els millors Jocs possibles».

Entre aquestes, el màxim dirigent del club de Cala Romana destaca «accions a nivell d’instal·lacions, i esportives». Tot i això, Carles Ferrer destaca que «mai ens han promès cap partida des dels Jocs Mediterranis, però creiem que han d’assumir costos de les remodelacions que hem fet».

A banda de les adaptacions, el president del CT Tarragona destaca que el fet de tenir tancat el club als socis durant molts dies motivarà unes pèrdues econòmiques que no té per què assumir el seu club. En aquest sentit, destaca que «el club tancarà perquè es puguin dur a terme els Jocs Mediterranis, i els nostres socis no podran gaudir de les seves instal·lacions en condicions normals».

Una carta

«Totes aquestes partides estan definides en una carta que hem enviat a la direcció els Jocs Mediterranis. Ara, esperem que ens diguin alguna cosa. De totes formes, decidiran els socis, ja que ells són els amos del club», destaca el president, el qual no veu l’ampolla ni mig plena ni mig buida, simplement està esperant esdeveniments.

Per la seva banda, des dels Jocs Mediterranis es van negar a realitzar cap declaració fins que es produeixi l’esmentada Assemblea, tot i que deixen clar que estan «tranquils, perquè confien que no hi hagi cap problema perquè el Club Tennis Tarragona formi part del projecte dels Jocs».

tracking