Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

El subdelegat accidental referma l'aposta de l'Estat per Tarragona 2017

Emilio Ablanedo va dir que l’administració segueix treballant, tot i el govern en funcions

El subdelegat accidental referma l'aposta de l'Estat per Tarragona 2017

El subdelegat accidental referma l'aposta de l'Estat per Tarragona 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subdelegat en funcions a Tarragona del Govern Espanyol, Emilio Ablanedo, va visitar aquest dimarts la seu de l'administració estatala Tarragona, on va dir que, des del govern, «estem treballant activament per aconseguir finançament pels Jocs Mediterranis». També va recordar les mesures que ja es van anunciar fa uns mesos, com les bonificacions fiscals i la participació amb el recapte de l’impost sobre les activitats de joc d’atzar.

Ablanedo està actuant de subdelegat de la província en substitució de Jordi Sierra, qui va deixar el càrrec el dia 1 d’abril. El subdelegat accidental va fer la seva primera visita oficial a la ciutat en el marc d’una jornada informativa. «L’administració continua funcionant i treballant al servei dels ciutadans», va dir el subdelegat, negant que, a l’espera del nou Govern, hi hagi una aturada en les tasques de l’administració. També va assegurar que «no tenim cap mena de problema en aquest sentit».

Ablanedo va explicar que la seva situació és «transitòria, donada per una situació política», i que, mentre no se sàpiga quan es formarà govern o es convocaran eleccions, ocuparà ell el càrrec.

tracking