Diari Més

Societat

Solidaritat i festa a la rambla de Campclar

L’entitat Astafanias, que vetlla per la integració dels discapacitat psíquics a la societat, ha estat la protagonista del primer Feel Vermut de la temporada

Una copa gegant de vermut eclipsava l'escenari situat a la rambla de Campclar.

Solidaritat i festa a la rambla de CampclarCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Feel Vermut Solidariha fet la seva primera parada de la temporada a la rambla de Campclar. L’entitat protagonista ha estat Astafanias, una associació que compta amb 50 anys de trajectòria i que vetlla per persones amb discapacitats psíquiques i pels seus familiars.

Els diners recaptats durant l’acte festiu aniran destinats a dos projectes de l’entitat, amb l’objectiu d’integrar persones amb «altres capacitats» a la societat. El motiu s’ho mereixia, i la rambla de Campclar s’ha omplert de gom a gom per la causa. La cua per poder adquirir el vermut i la bossa de patates era molt llarga. Un senyal inequívoca de la solidaritat que es respirava a l’ambient.

Una copa de vermut gegant presidia l’escena i captava la mirada de tots els curiosos. Mentre la música sonava, les ballarines de l’escola de dansa Sinhus Sport oferien un espectacle i les entitats Astafanias i l’Associació de Comerciants de Campclar donaven informació des dels estands. Els més petits estaven entretinguts entre els inflables i la masterclass de zumba.

L’estrella del matí ha estat la samarreta que presentava l’entitat Astafanias, amb un disseny fet pel conegut il·lustrador Miguel Gallardo. Els membres d’Astafanias anaven pintats amb senyals de guerra, ja que segons el seu president, Miguell Valle, «els familiars de persones discapacitats psíquiques som uns lluitadors». Segons el president, l’acte festiu té una doble lectura: recaptar diners per la causa i conscienciar a la societat de la integració dels discapacitats psíquics.

tracking