Diari Més

Successos

Un pescador ferit greu en un accident quan la seva barca en remolcava una altra

En l'accident també hi van haver dos ferits lleus, que van necessitar atenció mèdica en arribar a port

Una ambulància medicalitzada s'ha traslladat a la Confraria de Pescadors per atendre al ferit.

Un pescador senegalès resulta ferit greu en un accident a 5 milles de TarragonaCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pescador senegalès de 35 anys ha resultat ferit greu en un accident a 5 milles de la costa de Tarragona. Els fets han tingut lloc a les quatre de la tarda, quan la corda que funciona deremolc d’una embarcació d'arrossegament s’ha trencat i ha sacsejat i colpejat alguns dels treballadors. Omar Faye, el senegalès que s’ha trencat la cama i ha patit una contusió pulmonar, s’ha emportat la pitjor part, però també han resultat ferits dos pescadors més.

Tot ha començat a les tres de la tarda, quan l’embarcació Pepet Guerrero ha patit una avaria i ha demanat ajuda a l’embarcació La Guita I. Per norma general, les barques porten una corda, que els pescadors anomenen ‘corda-remolc’, que serveix per enganxar-se en una altra embarcació en cas d’avaria. Però avui la corda s’ha trencat, i la velocitat ha fet que sacsegés i colpegés als pescadors de l’embarcació La Guita I.

El patró de La Guita I, Domingo Pedrol, ha trucat de seguida a la centraleta, que s’haposat en contacte amb el centre mèdic. A quarts de sis, l’embarcació ha arribat a la Confraria de Pescadors de Tarragona on l’esperava una ambulància medicalitzada, que ha traslladat al ferit a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

«Hem passat molta por. Ens hem espantat molt», assegura el patró de La Guita I. Els altres dos pescadors ferits asseguren que no san sentit les seves dolències, ja que per uns instants han vist perillar la vida del seu company Omar Faye.

tracking