Diari Més

Espectacles

El Ballet de Moscú porta Giselle a Tarragona

L'espectacle de dansa es podrà veure el dissabte 9 d'abril al Palau Firal tarragoní

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molt més que un ballet. Giselle arriba a Tarragona aquest dissabte al Palau Firal per delectar al públic amb una de les representacions més conegudes del gènere. El Ballet de Moscú és l’encarregat de portar la història de la camperola Giselle als escenaris en una producció carregada de força on hi participen 30 ballarins d’origen rus.

El director de la companyia, Timur Fayziev, ha explicat que l’obra «és molt interessant tant per la coreografia com a nivell musical». Fayziev ha destacat que Giselle com a títol «necessita que els ballarins també siguin actors dalt l’escenari perquè els papers exigeixen molt». I és que aquesta obra mestra del ballet romàntic recull un ampli ventall de sentiments, amb una primerapartmés colorida i unsegon actemolt lúgubre, segonsha comentat el director. El rus ha afegit que «a l’hora de fer la selecció del repartiment sempre es busca aquest talent especial per l’actuació en els ballarins. No poden sortir buits a l’escenari».

El ballet compta amb la música d'Adolphe Adam, coreografia de Jean Coralli i Jules Perrot i llibret de Jules Henry Vernoy i Theóphile Gautier. En destaquen també pel seu virtuosisme sobre de l’escenari els solistes russos Cristina y Alexei Terentiev.

El Ballet de Moscú va estrenar-se com a companyia fa 26 anys amb aquesta representació, que han portat arreu del món. Aquesta és la gira número 105 que realitzen. I després de la seva estada a Tortosa, Tarragona i Girona, portaran la màgia d’aquest espectacle a les Illes Balears.

El Ballet de Moscú porta Giselle a Tarragona

El Ballet de Moscú porta Giselle a TarragonaCedida - Ballet de Moscú

tracking