Diari Més

Animals

Concentració contra els enverinaments de gats i els segrestos de gossos a Tarragona

Associacions animalistes d'arreu del territori han manifestat aquesta tarda a la plaça de la Font el seu rebuig al maltracte animal

Imatge d'aquesta tarda durant la concentració de la plaça de la Font.

Concentració contra els enverinaments de gats i els segrestos de gossos a TarragonaJ.M.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una agrupació d'associacions animalistes, aglutinades per Coordinadora Felina, Plataforma Animalista i PACMA de Tarragona, s'han manifestat avui ala plaça de la Fonten rebuig a l'onada de casos de maltractament d'animals produïts recentment a la província.

Les associacionsha convocataquesta cita per denunciar els enverinaments de gats en colònies controlades, i el segrest de gossos presumptament relacionat amb baralles il·legals. Aquests últims casos de violència són només la punta de l'iceberg en un dia a dia marcat pels abandons, els maltractaments i els robatoris, agreujat per la negligència de les administracions i dels cossos de seguretat. Aquest desemparament administratiu ha motivat una petició en la plataforma change.org per la propietària d'un dels gossos desapareguts, que ja compta amb més de 6.500 signatures de suport, mostra de l'àmplia repulsa de la societat davant aquests fets.

tracking