Diari Més

Formació

Ematsa i l'escola Joan XXIII promouen la FP dual

Han signat un conveni mitjançant gràcies al qual els alumnes del centre educactiu podran fer pràctiques a l'empresa compaginant el seus estudis

Ematsa i l'escola Joan XXIII promouen la FP dual

Ematsa i l'escola Joan XXIII promouen la FP dualCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de l’Escola Joan XXIII, Joan Llatse, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per promoure la formació dual als cicles formatius de grau mig i superior. En concret es tracta dels cicles formatius de Grau Mig en Gestió Administrativa; el Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances; el Cicle Formatiu de Grau Mig en Manteniment Electromecànic i el Cicle Formatiu de Grau Superior en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats. Seran tres alumnes de l’Escola Joan XXIII que es beneficiaran de la formació dual a Ematsa.

Es tracta d’estades a l’empresa a través de la formació dual, mitjançant contractes laborals, a alumnes matriculats en aquest cicle formatiu perquè puguin compaginar els seusestudis amb un treball. Ballesteros, explica que «és necessari donar a la societat una resposta de professionalització dinàmica i ajustada a les demandes socials i econòmiques del moment i de cada territori; per això, cal disposar d’ofertes formatives ajustades a les competències professionals que demana el sistema productiu».

Per la seva part, el director de l’Escola Joan XXIII, Joan Llatse, assegura que «tenim uns centres educatius que es preocupen i unes empreses que responen».

tracking