Diari Més

El Teatre el Magatzem busca consolidar la seva tasca artística i seguir augmentant el públic fidel

El nou trimestre de primavera presenta 12 espectacles de teatre, música i teatre infantil

El Teatre el Magatzem busca consolidar la seva tasca artística i seguir augmentant el públic fidel

El Teatre el Magatzem busca consolidar la seva tasca artística i seguir augmentant el públic fidelMarta Olivé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El teatre tarragoníelMagatzem busca consolidar la sevatascaartística a través de 12 espectacles de teatre, música i teatre infantil. La temporada primaveral començarà el dissabte 16 d’abril i s’allargarà fins el diumenge 5 de juny. Els objectius prioritaris d’aquest trimestre, segons la programadora del TeatreelMagatzem, Meritxell Muñoz, són: «treballar per posicionar-nos com a teatre de referència dintre de la ciutat de Tarragona i també incrementar el públic».

Per altra banda, el president de la Cooperativa Obrera Tarraconense, Dionisio de la Varga, fa balanç de la temporada d’hivern explicant que «estem molt satisfets de la projecció que té el teatre i del gran increment d’espectadors que estemtenint». L’última temporada tanca amb una mitjana del 75% d’ocupació de la sala, amb 18 espectacles i prop de 1.900 espectadors, fetque representa una mitjana de 100 espectadors per espectacle. Segons explica, aquests resultats són «fruit de la programació i dels espectacles que estem donant i de la projecció que estem tenint a la ciutat de Tarragona». De cara a la nova temporada esperen mantenir o augmentar aquestes xifres que en els últims dos anys ha augmentat passant d’un 25%- 30% a un 75% d’ocupació.

Trimestre primaveral

El nou trimestre començarà el dissabte 16 d’abril i s’allargarà fins el diumenge 5 de juny. Hi hauràun total de 12 espectaclesamb4 musicals, 4 de teatrei 4 de teatre infantil.

Així doncs, pel que fa al camp de la música, el primer espectacle serà el dissabte 16 d’abril, amb la banda tarragonina «Apple Smell Colour», que presentaran el seu nou disc Fireplace. El segon tindrà lloc el dissabte 14 de maig, amb el concert de «Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach», que es un grup que es mou entre cançó melòdica, copla i flamenc. El dissabte 21 de maig, tindrà lloc l’obra «Flamenco, un latido» de Luisa Márquez i Alquimia.

I per últim, el dissabte 4 de juny, el concert de I Got Rhythm, amb la soprano Romina Krieger i la pianista Berta Brull.

Pel que fa al teatre, comença el dissabte 23 d’abril, amb l’obra «Himmelweg, camino del cielo» de Juan Mayorga i Atrium Produccions de la companyia Sala Atrium. El dissabte 30 d’abril amb l’obra «Ángeles y demonios: a 6.500 km de Broadway» de Carles Carrasco i Jorge Varela, que ja es va oferir el passat trimestre i va tenir un gran èxit i que per tant, és torna a programar. El dissabte 7 de maig, «La Ceniza», amb la companyia Teatro Cerca i escrita i dirigida per Quique Culebras, Oriol Grau i Eduardo Telletxea. Per últim, el 28 de maig, una proposta de teatre cabaret, «Mercè Martínez: cantar al desamor» acompanyada pel pianista Andreu Gallén.

Pel que fa al teatre infantil, el diumenge 24 d’abril es realitzarà l’obra «Sant Jordi El Cavaller» de la companyia El forat del niu. El diumenge 8 de maig, l’espectacle de màgia familiar «Be Magic!» amb el Mag Aizpi. El teatre musical infantil «Rapunzel» de la companyia La Paparra, el diumenge 22 de maig i finalment el teatre d’ombres infantil «Qui té por del gegant Dum-Dum?» el diumenge 5 de juny amb la companyia Animamundi.

Per altra banda, el TeatreelMagatzem anticipa que mantindran l’horari regular dels últims trimestres, és a dir, la programació de teatre i músicaserà els dissabtes a dos quarts de 9 i la deteatre infantilelsdiumenges alterns a les 12 del migdia.

tracking