Diari Més

Logística

El Port promociona els seus serveis a la fira Intermodal South America

L’objectiu de la infraestructura portuària tarragonina és reforçar els vincles amb el continent americà

El Port promociona els seus serveis a la fira Intermodal South America

El Port promociona els seus serveis a la fira Intermodal South AmericaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

el Port de Tarragona ha participat per setè any consecutiu a la fira Intermodal South America, que s’ha celebrat del 5 al 7 d’abril a Sao Paolo (Brasil), una de les principals fires internacionals de transport de mercaderies, logística i comerç exterior que se celebren a Amèrica, i on es reuneixen els principals actors del mercat nacional i internacional.

Els representants del Port de Tarragona, que ha participat amb l’estand de Ports of Spain, han mantingut diverses reunions professionals amb representants dels diferents agents del sector, empreses privades i navilieres amb presència a Sud- amèrica, amb l’objectiu de captar nous tràfics de càrrega general, tant en contenidors com no conteneritzada. I és que el Port de Tarragona presenta una proposta lògica i competitiva, tant per preu com per servei i hinterland, com una bona capacitat de càrrega i amb eficients connexions ferroviàries.

El Port de Tarragona manté una estreta relació comercial amb els països del continent americà, especialment pel que fa al tràfic de fruita, pasta de paper i productes siderúrgics.

tracking