Diari Més

Conflicte

Els afectats pel tancament sobtat de l'Autoescola Europa recullen firmes de suport davant del local

Diverses autoescoles tarragonines es troben en negociacions amb l'Europa per assumir els seus alumnes

Els alumnes afectats estaran fins a les nou de la tarda recollint signatures.

Els afectats pel tancament sobtat de l'Autoescola Europa recullen firmes de suport davant del localCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes afectats pel tancament de l’Autoescola Europa de Tarragona s’han concentrat aquesta tarda davant de l’autoescola, al carrer Sant Antoni Maria Claret, per recollir firmes de suport. Hi estaran fins a les nou de la nit, i «esperem que vinguin molts tarragonins a mostrar-nos el seu suport», explica una de les damnificades.

La recollida de signatures, juntament amb les denúncies obertes als Mossos d’Esquadra i al Defensor del Consumidor, són algunes de les accions que porten a terme els gairebé cent afectats del tancament sobtat de l’Autoescola Europa. Des d’ahir, la persiana del local està empaperada de cartells amb missatges com «Stop a la corrupció» o «Retorneu-nos els diners».

Per la seva banda, l’Autoescola Europa ha assegurat que «estem reubicant el centenar d’alumnes en autoescoles com la Nova, Sabat o Nico. Estem fent totes les gestions perquè ningú es quedi sense poder completar l’estudi del carnet de conduir». En aquest sentit, han demanat «temps» per tal d’arribar a un acord amb els diferents centres de la ciutat. «Hi ha moltes persones que han anat corrent a les altres autoescoles però necessitem aquesta setmana per enllestir el traspàs», afegien.

La possible solució

Diverses autoescoles de la ciutat asseguren que els propietaris de l’Europa s’han posat en contacte amb ells per negociar la reubicació dels alumnes. L’Autoescola Sabat assegura que«estem disposats a solidaritzar-nos amb els afectats, però no ens podem fer càrrec de totes les despeses. No els cobraré la matrícula, però el que no puc fer és fer-nos càrrec de totes les hores de pràctica que els alumnes han pagat i no han realitzat». De moment, però no han tancat cap acord amb l’Autoescola Europa. D’altra banda, des de l’autoescola Tarragó van mostrar-se convençuts de poder acollir una quinzena d’afectats. El gerent, Carles Tarragó, va explicar que «estem disposats a conservar-los les condicions que tenien, però el que no puc assegurar és quan es podran examinar. Ja tinc alumnes en llista d’espera que s’avaluaran al juny».
tracking