Diari Més

Política

Unió ven la seu de Tarragona a un grup inversor i els hi lloga després

La compra d'aquest immoble per part de la formació al 2009, junt amb les seus de Lleida i Girona, està sent investigada per l'Audiència de Barcelona per haver-se adquirit per sota del preu del mercat

Unió ven la seu de Tarragona a un grup inversor i els hi lloga després

Unió ven la seu de Tarragona a un grup inversor i els hi lloga desprésACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unió ha venut la seva seu de Tarragona, juntament amb les de Lleida i Girona a Levante Capital Partners, segons ha avançat el diari ARA. Posteriorment a l’operació de compra, aquesta societat, dedicada al sector immobiliari, ha signat un contracte de lloguer amb la formació política.

Malgrat que l’empresa no ha volgut oferir detalls sobre l’operació, la capçalera recorda que els immobles venuts es van comprar al 2009 «per sota del preu del mercat» del moment, fet que està pendent de judici a l’Audiència de Barcelona. El magistrat creu que el partit és responsable a títol lucratiu d’una presumpta operació duta a terme per la Fundació Catalunya i Territori (FCT) i el grup empresarial IMS, segons explica l’ARA, qui afegeix que UDC va comprar a aquesta fundació els locals de Tarragona, Lleida i Tàrrega per 478.000 euros en condicions «avantatjoses».

tracking