Diari Més

Música

Lluís Gavaldà i Trau reviuen avui l'esperit del rock and roll dels 60

Oferiran un concert al Teatre Tarragona, que serà el preludi del festival Minipop

Lluís Gavaldà i Trau reviuran l'esperit del rock and roll dels 60

Lluís Gavaldà i Trau reviuran l'esperit del rock and roll dels 60Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música dels Beatles, els Kinks, els Beach Boys o els Who omplirà l'escenari del Teatre Tarragona. I ho farà de la mà de Lluís Gavaldà i Trau, queestrenaran espectacleavui diumengea les 12 del migdia. Els músics jugaran amb els clàssics en un concert familiar on petits i grans tornaran als anys 60 per reviure l’essència del rock and roll.

Com una màquina del temps que farà cantara pares i fills al ritme dels hits més 'sixties'. Així es presenta aquest concert, organitzat pel festival Minipop. Des de l'organització, animen als assistents a que envaeixin les butaques del teatre tarragoní amb estampats de flors, minifaldilles, botes altes i pantalons acampanats «perquè sigui més autèntic».

L’espectacle està especialment dissenyat pel públic familiar, adaptat a oïdes sensibles i amb segell Tecletes: pàrquing de cotxets, canviadors i zona de descans.

En finalitzar el concert espodràgaudir d’un autèntic Vermut Miró i participar al taller creatiu'Yellow Submarine', que consistirà en customitzar imatges icòniques de la dècada dels 60.

El concert serà el preludi de la sisena edició del Minipop, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona.

El preu de l’entrada és de 7 euros i inclou l’espectacle i la participació al taller. Els socis de Tecletes i de Tarraconins les podran comprar per 5 euros. L’accés serà gratuït pels menors de 3 anys.

tracking