Diari Més

Política

Jordi Sierra deixa el càrrec de subdelegat del Govern per motius professionals

Provisionalment, el substituirà el seu homòleg a Barcelona, Emilio Ablanedo, que compaginarà els dos llocs fins a la formació del nou Govern

Cardenal Sierra

Jordi Sierra deixa el càrrec com a subdelegat del Govern a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, deixa el seu càrrec per recuperar la seva carrera administrativa i tornar a treballar a l’Ajuntament de Tarragona. Així ho va expressar, ahir, després que es conegués el seu cessament a través de la publicació del Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Sierra va destacar que «els motius són estrictament personals i professionals». El representant es reincorporà a la seva plaça de funcionari al consistori tarragoní el pròxim 1 d’abril, com a cap de la secció de Pressupostos. «Recupero la plaça que vaig deixar, però hi ha possibilitats d’optar a una vacant de categoria superior», va detallar. Així, va reconèixer que «faig allò que em demana el cap i el cor, però és un dia dur i em fa pena deixar aquesta feina després de quatre anys. Espero continuar treballant per Tarragona, encara que sigui com a ciutadà».

De moment, el lloc del subdelegat serà ocupat, de manera provisional, per l’actual subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Emilio Ablanedo. Es preveu que aquest compagini els dos càrrecs en funcions, possiblement, fins a la formació del nou govern estatal. Tal com indica el BOE d’ahir, la resolució de cessament, signada per la delegada del govern espanyol a Catalunya, María Llanos de Luna, el passat 16 de març. Aquesta va agrair a Sierra els serveis prestats al llarg dels darrers quatre anys i va voler destacar «el magnífic i compromès treball». En aquest sentit, Sierra va mostrar-se agraït per haver pogut ocupar aquest càrrec durant els darrers quatre i anys i per la confiança dipositada pel portaveu del Partit Popular, Alejandro Fernández. «Han estat quatre anys molt intensos en els quals hi ha hagut predisposició per treballar per tota la província», destacava. Tot i això, va lamentar que «ens ha tocat viure uns anys molt dolents pels estralls de la crisi econòmica, en els quals ha estat complicat gestionar les necessitats amb les retallades pressupostàries».

A la vegada, recordava que «el meu càrrec no té capacitat de decisió, però crec que amb tot l’equip que em va acollir hem pogut desencallar temes com la T-11, l’A-27 o el local dels Xiquets del Serrallo». A nivell personal, va destacar també que «a Tarragona encara hi ha molts temes pendents, com solucionar la façana marítima, en clau urbanística, o seguir potenciant la ciutat com a destí turístic».

tracking