Diari Més

Societat

Els veterans del Rugby Tarragona envien dues pilotes als infants d'Antananarivo

Ricadro Rivero, un veterà del club de Rugby Tarragona, va ser l'impulsor de la iniciativa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En veterà delclub Rugby Tarragona, Ricardo Rivero, vaveureun video de dos germans, el Cédric i Njaka,que viuen en un barri pròxim a Antananarivo,capital de Madagascar, que totmirant un partit de rugby a la petita televisió de la seva humil casa van decidir, amb els mitjans precaris de què disposen, «dissenyar»una pilota de rugby a partir d'una ampolla de plàstic per poder-hi jugar.

En veure l'enregistrament, va decidir que faria els possibles perquè aquests infants tinguessin una pilota de rugby de veritat. Va mobilitzar als Old Vultures, els veterans del Rugby Tarragona, i entre tots varen adquirir i enviar 2 pilotes i diverses samarretes del Rugby Tarragona als petits rugbiers africans.

Aquest bonic gest solidari és una mostra més dels valors que s'inculquen en el nostre esport, una disciplina dura i de contacte en la qual, però, el respecte per l'adversari ho és tot. El millor de tot és que aquests valors transcendeixen de l'àmbit esportiu donant com a resultat millors persones, amb esperits oberts i solidaris, capaces de fer gestos altruistes com aquest.

Els veterans del Rugby Tarragona evien dues pilotes als infants d'Antananarivo

Els veterans del Rugby Tarragona evien dues pilotes als infants d'Antananarivo

tracking