Diari Més

Tarragona acomiada en un acte multitudinari al líder veïnal José Ruiz

Ruiz va morir ahir a l'edat de 59 anys a causa d'una llarga malaltia

L'emotiu acomiadament de José Ruiz a l'església de Sant Joan Baptista.

Tarragona acomiada en un acte multitudinari al líder veïnal José RuizCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’església de Sant Joan Baptista de Tarragona ha acollit aquesta tarda l’enterrament de José Ruiz, més conegut com a Pepe, el líder veïnal del Barri del Port. L’acte, que ha comptat amb molts representants polítics de la ciutat, ha estat molt emotiu. La Cucafera i la Bruixa Petra del Barri de Port tampoc han faltat.

Tot i la seva ideologia socialista, Ruiz sempre va obrir les portes de l'associació a tots els partits amb qui tenia bon tracte. I això s’ha notat avui, ja que molts representants polítics i de l’àmbit de la indústria s’han personat en el multitudinari acte d’acomiadament.

Líder veïnal durant més de 20 anys

José Ruiz, president de l'Associació de Veïns del Barri del Port, va morir ahir a l'edat de 59 anys. Va ser soci fundador de l'associació de veïns i ha presidit l'entitat durant més de 20 anys. Ruiz ha mort com a conseqüència d’una greu malaltia que l’havia anat apartant de la seva activitat diària.

Ruiz va ser el recuperador d'elements com la Cucafera o els Gegants del Port, i impulsor de la Cucafera petita. Sempre disposat a perpetuar la festa i col·laborar en les tasques del Seguici Popular, tant pel barri com per la ciutat. Ruiz ha aconseguit deixar un important planter de veïns i familiars, que seguiran la seva tasca i amor per lafeina altruista que ell ha dut a terme durant molts anys.

tracking