Diari Més

Cinema

L'antic Banc d'Espanya, set de rodatge per un dia

L’actriu Michelle Jenner és la protagonista del curtmetratge

L'antic Banc d'Espanya, set de rodatge per un dia

L'antic Banc d'Espanya, set de rodatge per un diaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’antic Banc d’Espanya de Tarragona s'haconvertitaquest dillunsen un set de rodatge, amb actors coneguts com ara Michelle Jenner, Adrián Lastra o Daniel Gúzman. El curtmetratge està dirigit per Kike Maíllo, i forma part d’una iniciativa de Gas Natural Fenosa, anomenat Cinergia. Aquest projecte arriba a la seva tercera edició, i té l’objectiu d’acostar l’estalvi i l’eficiència energètica al gran públic a través del cinema. Molts tarragonins encuriositss'hanacostata la zona de rodatge per veure i saludar als seus ídols cinematogràfics.

La primera edició d’aquesta iniciativa anava dirigida a l’àmbit del cinema de terror, i la segona, a l’humor. La productora El Terrat va incorporar-se al projecte durant la segona edició. Enguany, directors de prestigi com per exemple Daniel Sánchez Arévalo (Primos, La gran família española), Kike Maíllo o Borja Cobeaga són els encarregats de dirigir els curtmetratges que expliquen la importància de l’estalvi i l’eficiència energètica. Tots aquests films s’estrenaran als principals festivals de cine ma del país, i arribaran també a les sales de cinema.

Promocionar amb cinema

Daniel Sánchez Arévalo ha estat l’encarregat d’escriure els quatre curtmetratges amb el nom de Eficiència energètica. Segons els impulsors de la iniciativa, «aquesta és la primera vegada que una marca aconsegueix fer un contingut que enganxa al lector». Tarragona ha estat escollida per promocionar una marca a través d’un contingut cinematogràfic. Una iniciativa, que de ben segur, crearà escola. Ara només falta veure l’antic Banc d’Espanya a la gran pantalla.

tracking