Diari Més

Cultura

'Dos familias' inaugura la temporada de primavera de la Sala Trono

La funció és una història sobre les inseguretats i la responsabilitat de l'amor de dues famílies cap a un nen d'acollida

Imatge promocional de l'espectacle 'Dos familias'.

'Dos familias' inaugura la temporada de primavera de la Sala TronoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primavera a la Sala Trono arriba de la mà de l’estrena absoluta de ‘Dos Familias’.

El director delmuntatge, Sergio Arróspide, ha destacat que «és una història sobre lesinseguretats i la responsabilitat de l'amor, la de dues famílies d'un nen d'acollidaque estan unides i alhora enfrontades per l'amor al nen». L'obra, escrita per JoséPascual Abellán, està interpretada pels actors Pau Sastre i Edu Telletxea i l'actriuAnnabel Totusaus. Pau Sastre ha volgut remarcar durant la roda de premsa quetot i ser un tema profund i complex, «l'obra té moments on l'humor pren un

gran protagonisme»i Annabel Totusaus va assegurar que l'espectadorempatitzarà amb els personatges i que li costarà possar-se a favor d'uns oaltres, ja que «totstenen la seva veritat, la seva força». L'equip de 'Dos familias'ha volgut transmetre que l'obra és una història positiva sobre un tema que éspoc conegut ipel qual s'han hagut de documentar molt, mitjançant lacol·laboració de famílies i associacions que treballen amb nens d'acollida.

Del 8 al 10 d'abril es podrà veure l'espectacle de la companyia Pentateatre ‘Xarnegos’, escrit i dirigit per Marc González de la Varga, una proposta queincorpora un grup d'actors molt heterogeni i que fa que el públic s'integri en unateràpia.

Del 15 al 24 d'abril coincidint amb la celebració de Sant Jordi i dels actes alvoltant del llibre i la literatura, la Sala ha programat de nou la producció pròpia ‘Lord K’, un muntatge amb dramatúrgia de Marc Chornet, que presenta unaoriginal visió de la vida de Federico García Lorca. L'obra està dirigida per JoanNegrié i interpretada per Paloma Arza i Oriol Grau, amb música de RogerConesa. Un muntatge 100% tarragoní.El mes d'abril es tanca amb ‘Ausencias’ sobre contes de Cristina FernándezCubas.

Del 6 al 8 de maig està programat l'espectacle'Balla amb mi'una comèdiaamb gransèxits del teatre musical nord-americà en la veu de Toni Vinyals.L'actor argentí Andrés Cavallin, que va formar part de la companyia Comediants,visita la Sala els dies 13, 14 i 15 de maig amb un monòleg en clau d'humor anomenat'Anguilas'.I el cap de setmana del 20 al 22, la Sala acull un muntatge d'actors molts joves,el text de Claudia Cedó'Et planto', que és una reflexió sobre el desig.

I per tancar la temporada, torna a la Sala l'espectacle'Catòliques i de dretes', un cabaret picant i irreverent escrit per Oriol Grau i amb música original d'Enric Xato Grau. És la tercera vegada que es programa l'espectacle a petició del públic.

tracking