Diari Més

Empresa

Repsol lliura els premis de seguretat empresarial

Siemsa, Masa i Andamios Plácido són les empreses col·laboradores premiades per una millor gestió en matèria de seguretat laboral

Repsol lliura els premis de seguretat empresarial

Repsol lliura els premis de seguretat empresarialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials. L’acte ha servit per a informar dels èxits obtinguts en Seguretat i Medi Ambient durant l’exercici 2015, així com per establir els objectius per aquest any 2016 i grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s’ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2015. S’ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d’activitats preventives dins del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

La reunió va comptar amb la presència de més de 180 persones pertanyents a un centenar d’empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada hi van assistir també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salud de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d’Obra i els Tècnics de Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial.

Les empreses col·laboradores premiades en l’edició d’enguany per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat SIEMSA, MASA I ANDAMIOS PLACIDO que en l’acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat.

tracking