Diari Més

El Palau de Congressos, nova ubicació de la xerrada de Carles Capdevila

Inicialment, la conferència estava prevista a l'Antiga Audiència, pero l'espai ha quedat petit a causa de l'èxit en les inscripcions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xerrada del periodista Carles Capdevila'Educar amb humor', programada pel dia 6 d’abril, es trasllada a l’Auditori August del Palau de Congressos, a causa de l’èxit de preincripcions. Inicialment, la conferència estaba prevista a l’Antiga Audiència, però s’han apuntat tantes persones que l’espai ha quedat petit i s’ha decidit traslladar-la al Palau de Congressos.

La sessió forma part del Pati de Mares i Pares Tarraconins que, a través de sessions pràctiques amb experts en diversos temes, té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants.

La ponència d’en Carles Capdevila es va convertir en viral a través de les xarxes socials i va arribar a un gran nombre de pares i mares que ell anomena«super-motivats». El periodista explica que educar és una tasca molt difícil, especialment quan es tracta dels infants i cal saber on estan els límits, no perdre la paciència i viure tot aquest procés amb el màxim d’humor possible.

L’assistència és gratuïta mitjançant inscripció prèvia, ja que es limita l’accés segons l’aforament de l’espai. Els interessats a assistir-hi poden inscriure’s a través de la pàgina web del Club dels Tarraconins, www.tarraconins.cat, on també trobaran la resta de sessions i tallers programats pel Pati de Mares i Pares Tarraconins.

tracking