Diari Més

Neteja

L'aparcament de la Tabacalera esdevé un punt de trobada pel 'botellón'

El darrer episodi va ser el passat dijous, quan els usuaris van trobar-se ampolles trencades i deixalles entre els cotxes que havien deixat estacionats

Deixalles i vidres trencats que es trobaven al pàrquing, divendres.

L'aparcament de la Tabacalera esdevé un punt de trobada pel 'botellón'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pràctica del botellón continua fent estralls a Tarragona. Una de les zones que encara concentra aquestes pràctiques és l’aparcament Tabacalera, situat als antics terrenys de la Sofrera Pallarès. El darrer episodi es va viure durant la nit i la matinada del passat dijous. L’endemà mateix, alguns usuaris del pàrquing dissuasiu denunciaven l’acumulació de brutícia en diversos punts del solar. Així, segons fotografies facilitades, s’hi podien veure restes evidents que aquell indret s’havia convertit en lloc perfecte per prendre begudes alcohòliques. A terra, hi havia nombroses ampolles de vidre trencades, envasos i deixalles de begudes.

Per aquest motiu, una usuària de l’aparcament destacava que «aquells que fan botellón haurien de ser responsables de recollir tota la seva brutícia». A la vegada, recordava que «el pàrquing de la Tabacalera també és un lloc de pas, per on circulen dones amb cotxets i nens petits, sobretot, per anar a l’escola del Serrallo, i per tant, és perillós que no es faci res al respecte». Alguns veïns destaquen que també s’utilitzen espais com el Parc de les Granotes o un solar de l’avinguda Principat d’Andorra que s’utilitza com a aparcament.

tracking