Diari Més

Pedreño entrarà a Ara Tarragona i podria ser el nou cap de llista

El fins ara número 1, Emili Rivelles, diu que aquest rol encara no està decidit i que «no hi ha cap conflicte»

Carlos Pedreño.

Pedreño entrarà a Ara Tarragona i podria ser el nou cap de llistaRedacció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Federació Veïnal de Llevant, Carlos Pedreño, entrarà a formar part de la formació política Ara Tarragona, grup que no va aconseguir representació municipal el passat maig. Tot i que encara no s’ha oficialitzat, el mateix Pedreño explica que «m’han vingut a buscar i, molt probablement, entraré en aquesta formació perquè és una de les que més s’aproxima al meu ideal i al meu projecte per a la ciutat».

El tarragoní fa quinze anys que forma part de moviments veïnals i, fa pocs mesos, s’ha constituït com el president de la Plataforma Tarraco Activa. Ara bé, cal recordar que, en les darreres eleccions municipals, Pedreño ocupava la setena posició –com a independent– dins de la llista d’Albert Abelló, Convergència i Unió. «Des dels comicis, diversos partits s’han interessat en mi i estic en converses. Tot i això reconec que Ara Tarragona s’aproxima al projecte de Tarragona que defenso». En aquest sentit, però, destaca que «no tanco la porta a ningú». D’aquesta manera, destaca que «des del passat maig he continuat tenint bona relació amb Albert Abelló, però no hem concretat res més».

Cal destacar que, aquesta darrera setmana, la rumorologia apuntava l’existència d’un conflicte intern entre Carlos Pedreño i el fundador d’Ara Tarragona, Emili Rivelles. Tot i això, Rivelles explica que «la idea és que Pedreño entri a sumar. Encara no estem pensant en qui serà el número 1 de la llista, ni en la conformació d’aquesta, ja que queden més de dos anys per les noves eleccions municipals». A la vegada, però, reconeix que el fins fa poc representant veïnal de la zona de Llevant «s’incorporarà amb un pes representatiu dins del partit».

D’altra banda, Emili Rivelles reconeix també que «alguns integrants de la llista del maig han decidit marxar», però puntualitza que «només són tres o quatre». En aquest sentit, el tarragoní defensa que «continuo creient en el projecte d’Ara Tarragona i crec que serem capaços de portar a bon port el nostre projecte». El pacte del grup socialista municipal amb el Partit Popular i Unió Democràtica de Catalunya és un dels punts que Ara Tarragona considera com a favorable perquè la seva manera d’interpretar i projectar el futur de la ciutat tiri endavant. Així, es pot preveure que intentaran captar aquell electorat que hagi quedat decebut amb el pacte de Ballesteros amb la dreta.

Pel que fa a altres incorporacions, la formació també podria comptar amb l’entrada de l’advocada Mònica Martin, qui va ocupar el número 10 a la llista de CiU.

tracking