Diari Més

Salut

El CAP Muralles busca voluntaris per a persones amb mancanes de suport familiar

Per ser voluntari cal ser major de 16 anys, saber treballar en equip i comprometre's amb el projecte

El CAP Muralles busca voluntaris socioafectius per a persones amb mancanes de suport sociofamiliar

El CAP Muralles busca voluntaris socioafectius per a persones amb mancanes de suport sociofamiliarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CAP Muralles i Tarracosalut han signat un conveni de col·laboració per tal de desenvolupar un programa de voluntariat al CAP Muralles de Tarragona.Aquest programa de voluntariat va adreçat a donar millor qualitat de vida socioafectiva a persones amb mancances de suport sociofamiliar, i que tinguinunmetge de família assignat al CAP Muralles.

Per primera vegada usuaris d’un centre d’atenció primària no institucionalitzats, que viuen al seu domicili, podran gaudir d’aquest servei, rebent suport en les activitats de la seva vida diàriai/o recolzant els cuidadors d’aquests pacients.Alhora, també s’ofereix un grup de suport que es reuneix cada dijous per facilitar habilitats socials i crearunaxarxa comunitària.

Per ser voluntari cal ser major de 16 anys, tenir capacitat de treball en equip i ganes d'ajudar els altres, a més de ser responsable i compromès. Els interessats poden adreçar-se al mateix CAP per a més informació, o bé trucar al977 249404 o enviar un correu electrònic a eaptarragona8@murallessalut.cat.

tracking