Diari Més

Cultura

Es presenta el cartell d'artistes de la sisena edició del festival Minipop de Tarragona

El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Judit Neddermann i Cola Jet Set són alguns dels artistes participants.
El festival de música i cultura contemporània de format familiar se celebrarà del 3 al 5 de juny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició del festival Minipop de Tarragona ballarà al ritme del folk, la psicodèlia i l’electricitat primària del Petit de cal Eril; l’intimisme i la intensitat de The New Raemon; la veu i el talent de Judit Nedderman, i les melodies contagioses de Cola Jet Set (ex- Fresones Rebeldes). Aquestes són algunes de les propostes musicals que sonaran en directe del 3 al 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona.

Entre les estrelles d’enguany, també destacaespecialmentla primera incorporacióinternacional del Minipop. Luciana Tagliapietra arribarà des de Buenos Aires acompanyada per les seves Chicas de Nieve per portar-nos, en exclusiva estatal, el seu pop sensual, hipnòtic i electrònic.

El cartell musical, que s’ha fet públic aquest matí, es completa amb el quintet barceloní amb influències dylanianes Bremen; la música nòmada de Guillem Roma; el rock dels tarragonins Spylight; i els punxadiscs més minipoperos i esbojarrats: els incombustibles Superpandas. A més, per tancar el festival, Alex Torío i Empar Moliner rendiran el seu particular tribut a Bowie amb una sessió de dj amb vistes al mar.

Laselecció musical del festival, feta per Lluís Gavaldà, combina artistes de prestigi amb bandes emergents de l’escena pop catalana.

El Minipop comença ara un recorregut promocional que portarà tastets del festival a Valls, Lleida, Torredembarra i Cambrils.

Abonaments

Coincidint amb la presentació, avui s’han posat a la venda els abonaments, que es podran adquirir a diferents punts de Reus, Valls, Constantí i Cambrils i online a productesdelaterra.cat. El preu de l’entrada súper anticipada pels 3 dies és de només 6 euros. A partir del 3 d’abril costarà 8 euros i a guixeta es podran comprar per 10 euros. Els menors de tres anys no paguen.

El festival compta amb la col·laboració de les regidories de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. També creix l’aposta pel finançament privat gràcies al compromís de patrocinadors com Repsol, Basf, Estrella Damm, Oliva Motors i CaixaFòrum. Entre els nous sponsors, destaca l’entrada de Serhs Hotels, amb els Vilars Rurals, i de Nocilla. A més, la Xarxa Minipop, formada per petites empreses que fan créixer el festival mitjançant el micromecenatge, es consolida amb un 90% de repetidors fidels i noves incorporacions.

Preentació del cartell del Minipop 2016

Es presenta el cartell d'artistes de la sisena edició del MinipopCedida

tracking