Diari Més

Pesca

Els pescadors tarragonins convoquen una vaga per reclamar solucions «immediates»

La reivindicació es farà a partir del 4 d'abril a Tarragona, Cambrils i l'Ametlla de Mar

Els pescadors tarragonins convoquen una vaga per reclamar solucions «immediates»

Els pescadors tarragonins convoquen una vaga per reclamar solucions «immediates»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pescadors de Tarragona, Cambrils i l'Ametlla de Mar no sortiran a pescar a partir del 4 d'abril si la Generalitat no ofereix solucions«a curt termini» a la problemàtica que està vivint el sector actualment.

Jordi Arbós, de la Confraria de Pescadorstarragonina, ha explicat que mariners de les tres localitatss'han reunit el dilluns14 per decidir aquesta mesura de xoc.«Necessitem solucions que puguin parar el cop que estem patint», ha remarcat Arbós.

L'anunci de vagaes produeix desprésde la reunió que el sector va mantenir la setmana passada amb el secretari de Pesca de la Generalitat, Sergi Tudela. Els pescadors estand'acord amb les propostes que es van plantejar, però critiquen que «totes són a llarg termini i nosaltres en calen solucions immediates, perquè els els mariners no podem menjar». Jordi Arbós ha recordat que«en la reunió de la setmana passada, ja es va poder veure com els pescadors de les comarques de Tarragona som els més afectats».

Concentració l'1 d'abril

Arbósha avançat que s'haprogramat una concentració davant de la Confraria el dia 1 d'abril, que compta ja amb el suport de diverses forces polítiques de la ciutat. L'objectiues mostrar un bloc comú en les reivindicacions dels pescadors.

tracking