Diari Més

Tarragona 2017

Els Jocs Mediterranis es retransmetran per RTVE

S'ha signat un acord per dotar d'una àmplia cobertura a les competicions i a les cerimònies d'inauguració i clausura

Els Jocs Mediterranis es retransmetran per RTVE

Els Jocs Mediterranis es retransmetran per RTVECedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Tarragona 2017 i la Corporación de Radio y Televisión Española (RTVE) han signat un conveni marc de col·laboració per definir i regular la cobertura mediàtica dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que se celebraran del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 a Tarragona i 15 municipis més del territori. La firma del conveni ha tingut lloc aquesta tarda a les instal·lacions del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid, i ha comptat amb la presència del president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; i el president de RTVE, José Antonio Sánchez Domínguez.

L’acord contempla la posada en marxa entre ambdues parts d’un pla de comunicació que concedeixi una àmplia cobertura a les competicions esportives dels Jocs, així com a les cerimònies d’inauguració i clausura, a través dels canals de televisió, ràdio i web de RTVE. L’organització dels Jocs treballarà, en col·laboració amb RTVE, en la definició del calendari de proves a cobrir durant la celebració dels Jocs, amb l’objectiu d’elaborar els plans de producció de l’esdeveniment.

El president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord i ha assenyalat que «RTVE ha demostrat una vegada més la seva aposta per les grans cites esportives del món de l’esport, com també són els Jocs Mediterranis Tarragona 2017».

tracking