Diari Més

Cultura

El Dixie més mediterrani dóna el tret de sortida

La música de la Small River des del trenet turístic engegarà el festival

El Dixie més mediterrani dóna el tret de sortida demà

El Dixie més mediterrani dóna el tret de sortida demàCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que ja fa uns dies que la música dixie, el swing i les jams ja comencen a sentir-se pels diferents locals de la ciutat, a partir de dimecres 16 de març començarà oficialment el Festival Internacional de Dixieland de Tarragona i serà amb un acte ben original de presentació: a partir de les 19.30h la Small River Dixie pujarà al trenet turístic que farà un recorregut per la ciutat i així Tarragona s’impregnarà d’aquesta música de principis del segle XX.

Així mateix, una estona abans, a partir de les 19h, a la cooperativa obrera s’inaugurà l’exposició de cartells dels diferents anys de festival i una jam oberta al Cafè la Cantonada. Més tard, a les 21.30h al Bar del Teatre Metropol Marina & The Cats + Juli Aymí al clarinet, interpretaran la seva música més ballable a l’estil lindy hop.

Al llarg de la setmana hi haurà molt bones propostes per escoltar música en diferents moments i locals del dia i el divendres 18 a les 21h al Teatre Tarragona serà el torn de la Sant Andreu Jazz Band amb el seu concert de celebració dels 10 anys.

tracking