Diari Més

Societat

L'Alverna organitza la primera Fira del Recapte solidària de Tarragona

També hi haurà activitats infantils i Zumba

L'Alverna organitza la primera Fira del Recapte solidària de Tarragona

L'Alverna organitza la primera Fira del Recapte solidària de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agrupament Escolta i Guia Alverna, de Tarragona, han organitzat aquest dissabte la primer Fira del Recapte, un dia dedicat a la solidaritat, en el qual l’agrupament recollirà aliments, roba, joguines i material escolar per tal de donar-los a entitats i associacions de Tarragona que, al seu torn, les entregaran a la gent que les necessiti.

Tothom que ho vulgui podrà fer la seva aportació a la plaça Verdaguer durant tot el dia, des de dos quarts de dotze del matí a dos quarts de set de la tarda. Es tracta d’un projecte intern de l’entitat, que treballa l’educació en el lleure d’infants i joves. Per aquest motiu, al llarg del dia es realitzaran diferents activitats lúdiques. La Fira comptarà amb paradetes amb jocs i tallers per tothom que hagi col·laborat amb la recollida. Aquestes activitats les van preparar els nens i nenes de totes les edats que formen part de l’agrupament, per tal d’implicar-los activament en el projecte i fer-los partícips del caràcter social de la jornada.

També es recolliran aliments als supermercats i hi haurà una sessió de Zumba, Bingo i Vermut solidari en diferents moments del dia, a més d’una fideuada popular per dinar.

tracking