Diari Més

Sucessos

Detenen un home per amenaçar de mort el porter d'un local d'oci

L'home portava una navalla i es va mostrar violent amb els agents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home, la matinada del diumenge14 de febrer, per un presumpte delicte d'amenaces amb arma blanca i un delicte lleu de danys. Els agents van rebre l'avís que un home havia amenaçat de mort, amb una arma blanca, un dels controladors de l'accés d'un local d'oci nocturn del carrer Rebolledo, a més d'haver produït danys a dos vehicles estacionats al mateix carrer. Un cop la Guàrdia Urbana va arribar al lloc, el detingut va llençar una navalla sota un vehicle. En el moment d'identificar-lo i escorcollar-lo, a més, es va mostrar violent amb els agents. Posteriorment, tant la víctima com un testimoni van reconèixer el detingut com la persona que havia fet les amenaces, per la qual cosa se'l va detenir.

La mateixa matinada, la Guàrdia Urbana va detenir un altre home per un presumpte delicte de trencament de condemna. En aquest cas van ser els veïns d'un bloc de pisos de Sant Pere i Sant Pau els que van alertar que s'estava produint una forta discussió entre un home i una dona. Un cop al domicili, els agents van preguntar a un i altra si hi havia hagut alguna baralla. Les dues persones van reconèixer els fets però hi van treure importància. Els agents van comprovar les dades i van constatar com l’home tenia una ordre d’allunyament de la seva dona, per la qual cosa el van detenir per un presumpte delicte de trencament de condemna.

Finalment, la mateixa nit, la Guàrdia Urbana van interceptar el conductor d'una motocicleta per circular sota els efectes de l'alcohol. Una patrulla va observar com realitzava un gir prohibit i se saltava un semàfor en vermell a la part baixa de la ciutat. Els agents van fer aturar el motorista i li van practicar la prova d'alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,88 mg/l.

tracking