Diari Més

Societat

Instal·len desfibril·ladors al pàrquing Llibertat i als Mercats de Reus

Reus ja compta amb una xarxa de 17 desfibril·ladors col·locats en equipaments públics

Els regidors Marc Arza i Noemí Llauradó davant del desfibril·lador instal·lat a la plaça Llibertat

Instal·len desfibril·ladors al pàrquing Llibertat i als Mercats de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Mobilitat i Serveis ha instal·lat quatre desfibril·ladors a l’accés Llovera del pàrquing Llibertat i a l’exterior dels Mercats de Reus –Mercat del Carrilet, Mercat Central i Mercat del Camp-. Amb aquesta actuació, en el marc del projecte ‘Reus, ciutat cardioprotegida’, la ciutat ja compta amb una xarxa de 17 desfibril·ladors instal·lats en equipaments públics.

La instal·lació dels desfibril·ladors s’ha dut a terme aquesta setmana a l’exterior en llocs de fàcil accés al públic i a prop de parades concorregudes de diverses línies de bus de Reus Transport.

Concretament s’han col·locat a l’accés de vianants del carrer Llovera, el més utilitzat i a tocar de l’estació de vehicles elèctrics, la parada de taxis i una parada de bus; al Mercat Central, a prop del moll de càrrega exterior i a tocar del carrer Sant Joan i la plaça de les Oques; al Mercat del Carrilet, a prop de l’accés de l’avinguda Jaume I i a tocar de l’estació d’autobusos; i al Mercat del Camp, sota la marquesina que uneix l'Agromercat, l’autoservei KOMKAL i la nau de majoristes de fruita i verdura.

Aquesta actuació té un cost de 32.000 euros, els quals es reparteix en gairebé 9.000 euros de la instal·lació i en les tasques de manteniment, connexió i formació en els pròxims 10 anys. Els desfibril·ladors fixos disposen de monitorització permanent i estan connectats amb el telèfon d’emergències 112.

tracking