Diari Més

El Fortuny i la Plaça Prim acullen el rodatge de la ficció 'Cançó per a tu'

L’Ajuntament acaba d’estrenar el seu Reus Plató

Un instant de l'enregistrament, ahir dimarts, a la plaça Prim.

El Fortuny i la Plaça Prim acullen el rodatge de la ficció 'Cançó per a tu'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Fortuny i la plaça Prim van convertir-se ahir a darrera hora de la tarda en localitzacions per al rodatge d’una TV Movie ambientada als anys 70, i que es titula Cançó per a tu. L’Ajuntament, que tot just acaba de crear òrgan Reus Plató, sota la direcció del CIMIR, per integrar totes les gestions relacionades amb els rodatges a la ciutat, treballa amb la productora Galápagos Media per donar-los suport. S’han fet reunions, coordinades pel CIMIR, amb el Teatre Fortuny, la productora, així com el departament de Mobilitat i Via Pública.

Cançó per a tu explica la història de la Laia, que estudia dret a la Universitat de Barcelona, treballa pels matins a la biblioteca de la Universitat per a pagar-se els estudis i compon cançons al seu temps lliure. La Laia acaba de començar a sortir amb Ignasi, estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme. El problema d’ella és que no suporta el David, el millor amic de l’Ignasi. No obstant, la Laia descobreix que David no és qui sembla. Sota una aparença de nen superficial de casa bona, s’hi amaga l’autor dels brillants discursos reivindicatius de l’Ignasi. És més, el David és algú sensible que s’interessa per la prometedora carrera de la Laia como a cantant. La trama arrenca al 1966 a Barcelona.

El rodatge de la TV Movie tindrà lloc entre el passat 27 de gener i el 16 de febrer de 2018. I, més enllà de Reus, inclou localitzacions a Barcelona, i està previst que continuï avui encara a la plaça Prim. Integren el càsting Candela Serrat, Nao Albet o Fèlix Herzog.

tracking