Diari Més

Urbanisme

En marxa els treballs de reparació del paviment dels carrers del nucli antic de Reus

Les obres tenen un pressupost de 48.500 euros i un termini d’execució de tres mesos

Imatge de les obres al carrer del Galió.

En marxa els treballs de reparació del paviment dels carrers del nucli antic de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Reus va iniciar, la setmana passada, els treballs de reparació, arranjament i millora dels paviments de diversos carrers del nucli antic. El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Disseny de paviments i obres SJB per un import de 48.500 euros i té un termini d’execució de tres mesos.

Les obres han començat als carrers del Galió, d’Aleus, de la Galera, de Pubill Oriol, d’en Vilar, de Rosich, de Santa Anna, i a les places del Mercadal i de la Farinera. El projecte preveu intervenir en altres espais, als quals s’hi actuarà fins a exhaurir el pressupost previst. El projecte preveu diferents tipus d’actuacions als vials de l’interior del tomb de ravals segons la problemàtica que presenten i el tipus de paviment, els quals són de pedra calcària, de pedra granítica o de llambordes.

Les zones del nucli antic on s’actua són aquelles que es troben deteriorades, desgastades o envellides pel pas del temps. Les zones i criteris d’actuació els fixen els serveis tècnics de la Brigada Municipal, que s’encarrega de la direcció tècnica de l’obra.

tracking