Diari Més

Societat

Reus acollirà un sopar groc en solidaritat amb els polítics empresonats

L’àpat se celebrarà al Restaurant Color d’Olor de Poma els dies 25, 26 i 27 de gener

Imatge del cartell del sopar groc solidari que se celebrarà a Reus.

Reus celebrarà un sopar groc en solidaritat amb els polítics empresonatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus celebrarà properament un sopar groc solidari amb els polítics empresonats. D’aquesta manera la capital del Baix Camp se suma a la iniciativa de la cuinera Ada Perellada, que va organitzar un sopar groc solidari el passat 9 de gener al seu restaurant Semproniana. En aquests sopars, la característica principals és que els ingredients són grocs i els beneficis es destinen a la Caixa de la Solidaritat amb els polítics empresonats.

El sopar groc solidari a Reus se celebrarà al Restaurant Color d’Olor de Poma el dijous 25 de gener i el divendres 26 de gener. En total hi haurà 100 places, 50 per cada un dels dos dies, i el preu de l'àpat serà de 50 euros. En el sopar hi seran presents alguns dels familiars dels presos i de dirigents nacionals de les entitats organitzadores: Òmnium Baix Camp i l’ANC de Reus.

Degut a la demanda i que en menys d'un dia s'han exhaurit les places per als dos dies, el restaurant de l'expresident del Parlament, Ernest Benach, Òmnium Baix Camp i l’ANC de Reus han acordat ampliar-ho un dia més, fins al 27 de gener.

tracking