Diari Més

Societat

Inseguretat i brutícia preocupen els veïns del barri Mas Vilanova

Valentín Rodríguez és reelegit president del col·lectiu per quatre anys més

Restes de brossa en una denúncia anterior de l'entitat veïnal.

Inseguretat i brutícia preocupen els veïns del barri Mas VilanovaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns de Mas Vilanova va celebrar, el passat divendres, una assemblea ordinària que va servir per reelegir com a president de l’entitat, per un altre mandat de quatre anys, Valentín Rodríguez. Rodríguez encapçala una junta on també figuren David Melgar, Francisco Rejano i Leo Perea, entre altres. Tant el president com la seva junta van ser triats per unanimitat dels assistents a l’assemblea, tal com apuntava la mateixa Associació de Veïns a través d’un comunicat. L’asssemblea va servir també per aprovar els comptes de l’entitat i el programa de treball del 2018.

El ‘botellón’ i els coloms

A banda de l’elecció de la junta i l’aprovació dels comptes, els assistents van posar de manifest «els dos temes que més preocupen als veïns del barri en aquests moments»: la seguretat i la neteja. Pel que fa al primer, els veïns han acordat insistir en la necessitat de trobar una solució definitiva als problemes de civisme que provoca el botellón que té lloc de manera més o menys freqüent a la plaça de la Festa Major. En relació a la neteja, els veïns van mostrar el malestar per «la situació de brutícia que pateix el barri», i més concretament pels excrements dels coloms que «s’acumulen a diferents punts».

A principis del passat mes de setembre, L’Associació de Veïns Mas Vilanova ja va fer pública la «preocupació» del barri davant «problemes de seguretat i incivisme» .

tracking