Diari Més

Laboral

L'Hospital Sant Joan convoca la plaça de director del servei d'urgències

El lloc, que ara es cobrirà per la taxa de reposició d’efectius igual que altres onze, es trobava ocupat en funcions des del març

Una imatge d'arxiu de l'exterior de les urgències del centre sanitari reusenc.

L'Hospital Sant Joan convoca la plaça de director del servei d'urgènciesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A través de la seva borsa de treball i en relació a la taxa de reposició que determina la cobertura dels llocs que han quedat vacants al llarg de l’any, l’Hospital Sant Joan de Reus ha convocat la plaça de director del servei d’urgències, una tasca que venia desenvolupant en funcions des del març d’aquest mateix 2017 el doctor Salvador Sarrà. Sarrà va accedir provisionalment al lloc procedent de l’Hospital del Vendrell, i va rellevar l’anterior persona al càrrec –la qual va passar a desenvolupar altres funcions dins el centre sanitari, tal com van assegurar fonts del Sant Joan en aquell moment– coincidint en el temps amb un període de forta proliferació de denúncies públiques sobre col·lapse a les urgències de l’Hospital reusenc.

La convocatòria té lloc en un escenari diferent, un cop superat un estiu on el servei ha operat a ple rendiment sense que hagin transcendit queixes. I es produeix poques setmanes abans de la data prevista per a la creació del nou consorci participat per Ajuntament i CatSalut que assumirà la gestió de l’equipament i que, tal com anunciava fa alguns dies la regidora de Salut, Noemí Llauradó, «pot endarrerir-se».

La de director del servei d’urgències no és l’única plaça que ofereix l’Hospital Sant Joan de Reus, que ha engegat també els tràmits per contractar un metge adjunt al mateix servei, un auxiliar administratiu, un físic especialista en radiofísica hospitalària, un tècnic especialista en radioteràpia, dos llevadors i cinc infermers. Totes elles van convocar-se el 30 de novembre.

Bagatge en escenaris similars

Els requisits per accedir a la direcció de les urgències del Sant Joan, tal com queda detallat en les bases de la convocatòria, són dos: disposar de la llicenciatura en medicina i cirurgia i presentar un projecte per a la gestió del servei. També es valorarà formació addicional específica per a aquesta plaça i en gestió de serveis sanitaris, i experiència laboral d’un mínim de cinc anys en serveis d’urgències en centres i establiments sanitaris de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) o bé altres xarxes autonòmiques públiques de salut.

En la mateixa línia, en la valoració es tindrà en compte haver dut a terme feines vinculades a la gestió d’equips de treball multidisciplinars i haver treballat en urgències hospitalàries i en dispositius d’atenció urgent. L’Hospital Sant Joan vol un director d’urgències que demostri capacitat de lideratge, de resolució de conflictes, iniciativa, dinamisme, orientació a resultats i dots de comunicació, i que conegui el català parlat i escrit.

El termini finalitza el proper 22

Per la seva banda, el centre ofereix a qui accedeixi a aquest lloc un contracte indefinit a jornada completa, remuneració segons el conveni col·lectiu del Sant Joan, possibilitat de realitzar activitats de formació continuada i actualització professional i participació en sistemes d’incentivació per objectius. Les persones interessades han de lliurar imprescindiblement una carta de presentació i un Currículum Vitae, acompanyat dels documents acreditatius de la formació i experiència professional. En aquest cas concret, a més, cal el projecte per a la gestió del servei. El termini de presentació de sol·licituds expira el 22 de desembre.

tracking