Diari Més

Societat

Buenafuente's Actors se suma a 'Reus és Nadal' amb un espectacle

‘Perduts pel Nadal’ va recórrer el nucli de la ciutat

Una de les escenes de la representació en plena plaça Mercadal i davant la mirada dels vianants.

Buenafuente's Actors se suma a 'Reus és Nadal' amb un espectacleOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya Reus és Nadal. Temps d’espectacle! avança i ja ha començat a deixar pel centre de la ciutat representacions dels primers muntatges de diferents companyies teatrals i artístiques. Després que aquest passat dimarts, Nadal a mida, d’Actua Produccions, escampés la seva màgia pels carrers de la capital del Baix Camp, aquest dimecres va ser el torn de Perduts pel Nadal, de l’escola d’actors amb seu a Reus i dirigida per Maite Buenafuente, Buenafuente’s Actors.

Des de fa alguns dies, a més, el Mercat de Nadal i el Mercat Artesà romanen oberts a la plaça del Mercadal i la plaça d’Evarist Fàbregas, i l’espai de la plaça de la Llibertat, o hi ha instal·lada la pista de gel i la campana lluminosa gegant, ha quedat completat amb atraccions per als més petits.

Pla especial de seguretat

La Guàrdia Urbana de Reus posa en marxa el pla operatiu especial de Nadal, que té com a objectiu prevenir i reduir els fets delictius, augmentar la percepció de seguretat i garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període de l’any. El dispositiu va començar aquest dimecres i finalitza el diumenge, 7 de gener.

Per desenvolupar el dispositiu, la Guàrdia Urbana, que col·laborarà amb Mossos d’Esquadra, reforçarà efectius dels torns de matí i tarda, que patrullaran en els principals eixos comercials amb patrulles de proximitat distribuïdes en quatres sectors. Igualment, s’establiran punts estàtics en determinats indrets del centre, amb controls de pas de vianants i informació i assistència a la ciutadania.

Un instant del muntatge itinerant de l'escola d'actors, aquest dimecres 6 de desembre.

Buenafuente's Actors se suma a 'Reus és Nadal' amb un espectacleOlívia Molet

tracking